top of page
06.jpg

Hairstyling

Haarstyling sinds 1996. De stylisten van Nicowa Kappers beschikken over de juiste expertise om ieders haarwens in vervulling te laten gaan. Ben je nog niet zeker welke haarstijl bij jou past? Onze stylisten verzorgen jou graag van een vrijblijvend advies!

Schermafbeelding 2022-12-05 om 11.05_edited.jpg

Make-up

Maak je look compleet met een van de verschillende make-up behandelingen van onze make-up artiesten. Wij bieden passend make-up advies en tips om thuis mee aan de slag te gaan. Bij alle make-up behandelingen wordt er gebruik gemaakt van Make-Up Studio producten.

Hair Model_edited.png

'Curls Cutting Technique' 
- CC1

  • Youtube

CC1 staat voor ‘Curl Cutting Technique level 1’.

Dit is een unieke kniptechniek die speciaal is ontwikkelt om meer volume én lucht in jouw krul te knippen.

 

Heb jij haar met krullende roots, maar komen jouw krullen toch niet echt tot leven? Wij bieden de oplossing voor jou: de perfecte krullen behandeling en een productenaanbod om thuis hetzelfde saloneffect te realiseren. Bij de CC1 Krulknip Techniek wordt het haar verticaal geknipt in plaats van horizontaal, met als gewenst effect dat er meer volume én lucht in de krul wordt gecreëerd. 

 

Ben ik dan altijd aangewezen op dezelfde haarstijl? Nee. Het voordeel van deze unieke techniek is dat je er voor kunt kiezen om je krullen te dragen, maar ook kunt stijlen!

'Curls Cutting Technique' 
- CC2

  • Youtube

CC2 staat voor ‘Curl Cutting Technique level 2’.

CC2, oftewel 'Curls Control Level 2', is een geavanceerde kniptechniek die speciaal is ontworpen om jouw krullen nog beter te beheersen.

Of je nu gezegend bent met natuurlijke krullen of je krullen wilt creëren, CC2 staat voor 'Curls Control Level 2' en is speciaal ontworpen om jouw haartextuur te perfectioneren. Onze hoogopgeleide professionals zijn meesters in deze geavanceerde kniptechniek, die een combinatie van expertise en precisie vereist.

Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je betoveren met de magie van de CC2 Krulknip Techniek!

0792d4d1-606a-4781-8a33-f1f56d1926ae.JPG

Krullenkaart

Het is belangrijk om erachter te komen welke type krul jij hebt om zo de juiste behandeling te kiezen. Onderstaande methode is bedacht door Andre Walker, de haarstylist voor The Oprah Winfrey Show. Zoek jouw krultype voor het beste resultaat!

Type of curl

1

Krultype

2A

Krultype

2B

Krultype

2C

Krultype

3A

Krultype

3B

Krultype

3C

Krultype

4A

Krultype

4B

Krultype

4C

De producten van Curls Control zijn jouw tools om balans te creëren in je krullen. Eenvoudig, met slechts vier producten die uitstekend op elkaar afgestemd. 

Onze diensten

Annulering beleid 

Om onze dienstverlening soepel te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk om bij verhindering uw afspraak ten minste 24 uur van tevoren af te melden. Indien u niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de geplande dienst in rekening te brengen. Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

bottom of page